U kunt Massagepraktijk Christa bereiken op 06 51 29 11 74 of via [email protected].

Chinese voetmassage

Chinese voetmassage is een massage die gebaseerd is op oude originele principes. De Chinezen passen voetmassages, met zeer goede resultaten, al bijna 4000 jaar toe. Ze gebruiken deze massages om tot hoge leeftijd vitaal te blijven, om hun gezondheid te behouden of als er klachten zijn deze te verminderen of te verhelpen. Het grote succes van de Chinese voetmassage ontstaat doordat in een massage twee systemen tot één geheel gecombineerd worden.

  • De zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam, dus alle organen, spieren en weefsels, is weerspiegeld in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Hierdoor kan het orgaan beter gaan functioneren.
  • de meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd. (Meridianen vormen samen met de acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam dat het hele lichaam van energie kan voorzien).

De combinatie van deze twee systemen en het feit dat er prettige, ontspannende en intensieve massagetechnieken toegepast worden op knieën, onderbenen en voeten, maakt deze massage tot een weldaad van lichaam en geest.

De meridianen die in de voeten en onderbenen lopen zijn de blaas- en niermeridiaan, milt- en maagmeridiaan en de galblaas- en levermeridiaan. Met de Chinese voetmassage worden de afvalstoffen afgevoerd en vindt er opheffing van energieblokkades plaats. De doorstroming van de levensenergie wordt gestimuleerd!

Contra-indicaties

  • Koorts of verhoging
  • Ontsteking aan voeten of onderbenen
  • Kanker (tijdens behandelproces)
  • 1e trimester van de zwangerschap
  • Trombose

Tarief

60 min: €50,—

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met mij op!