U kunt Massagepraktijk Christa bereiken op 06 51 29 11 74 of via [email protected].

Over mij

Mijn naam is Christa Vriese-Helmink. Ik masseer aan huis in een apart gebouw naast onze woning. Sinds maart 2009 ben ik gecertificeerd masseur voor de Ontspanningsmassage (SPORT) en Hot Stone massage. De cursus heb ik gevolgd bij SOW opleidingen (Sportmassage Opleidingen Westervoort).

Sinds december 2017 ben ik ook in het bezit van een certificering voor Anatomie, Pathologie en Fysiologie, waardoor mijn kennis op massagegebied is uitgebreid. Hierdoor kan ik een nog betere beoordeling geven op de klachten van mijn klant.

Het geeft voor mij veel voldoening wanneer mijn klanten met een tevreden en ontspannen gevoel mijn praktijk verlaten. Ik hoop u dan ook snel te ontmoeten in mijn praktijk zodat ook u een tevreden en ontspannen gevoel krijgt.

Wanneer u onder behandeling bent van een arts voor iets dat door de massage beïnvloed kan worden, verzoek ik u vooraf uw arts te vragen of een massage in uw geval geen kwaad kan of zonodig te vragen waar ik rekening mee moet houden. Als u nog vragen heeft kunt u mij altijd mailen. Belt u gerust voor aanvullende informatie of voor een afspraak. Als ik niet opneem kunt u een berichtje achterlaten op mijn voicemail, ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.

Voor erotische massages kunt u NIET bij mij terecht.